Boomverzorging 

De boom is een organisme is dat zelf zeer goed in staat is wonden af te grendelen voor schimmels en ook nieuw hout en wortels aanmaakt om een gat te stutten. De boomverzorger is er om de bodem in goede conditie te krijgen of te houden en de boom te helpen door hem zo te snoeien dat hij nog lang kan blijven staan.

 

Snoeien

Snoeien doen wij meestal klimmend, je kunt dan door de hele boom werken.

Wij komen graag langs om samen de boom te bekijken en te bespreken. 

 

Kappen

Als een boom weg moet wordt er gekeken of er ruimte is om de boom in zijn geheel te laten vallen. Als dit niet mogelijk is wordt er geklommen en wordt de boom in gedeeltes onttakeld eventueel met een kraan. Afbreken van een berk

 

Advies

Een boom is  makkelijk gekapt, maar als u juist denkt “Hoe kan ik deze boom behouden?”  of  “Welke boom past hier?” denken we graag met u mee. We bekijken en bespreken de situatie en komen met een mondeling advies. Eventueel kunnen we ook een schriftelijk advies geven.

We zijn zo creatief mogelijk in onze oplossingen, we denken graag voorbij de standaardkeuze.

Offerte

We komen van te voren kijken om de situatie te beoordelen, een passende offerte te maken en afspraken te maken over meehelpen en afvoer van takken en hout. Eventueel wordt stamhout verrekend met werk.

 Waarom bomen maar honderd meter worden.