dsc 3098

Workshop Mongoolse tent

Op ons terrein staat een Mongoolse tent. In en rond deze tent geven wij een workshop. Je ervaart hoe je zonder gas, stroom en stromend water eenvoudig kunt leven. We leren je de houtkachel in de tent te stoken en daarop te koken. Je leert vooruit denken: thee drinken is zorgen dat er water is (kraan bij ons huis) en dat de kachel warm is. Na uitleg van ongeveer een uur ga je zelfstandig aan de slag. Bij vragen zijn wij altijd beschikbaar.

Lees meer: Workshop Mongoolse tent

workshop broodplank makenBroodplank

Samen zoeken we een passend stuk hout uit . Waar jij een mooie plank uithaalt. Tussendoor is er tijd om ons inspirerende terrein te bekijken. U leert tussendoor van alles over bomen en hout. Kosten van de middag van +/- 4 uur, inclusief materialen, koffie/thee en pannenkoeken als afsluiting, € 25,00 pp, vanaf 8 personen en maximaal 12 personen. Er is in overleg meer mogelijk zoals een lunch of wandeling.

We hebben deze workshop gegeven aan families, vriendengroepen, een bakkersfamilie en buurtverenigingen.

dsc 1804

Compost wc/wasruimte/leeshuisje

Maak zelf van hout een wc/wasruimte/leeshuisje voor in de tuin, bij je volkstuin, enz. We maken het gebouwtje eventueel demontabel . We beginnen op zaterdagochtend en eindigen zondagmiddag. We overnachten en eten in de Mongoolse tent.

Datum: stel gerust een datum voor. We organiseren deze activiteit vanaf 3 personen.

Kosten van tweedaagse inclusief materialen, en maaltijden € 550,-

dsc 1595Houthakken in 1 dag

 Een dag rondom het hout, waar je leert en doet.

Wat is goed gereedschap, scherp houden van de bijl, wat is goed kachelhout, veilig en goed houthakken, een boompje omzagen, splijten stammen, opslaan van hout, enz. Kosten: € 50 pp met een maximum € 400,00. Minimaal vijf en maximaal 10 personen.

Lees meer: Houthakken in 1 dag

WinterweekendNature-Art workshop

Een dag buiten ontspannen bezig zijn. Bekijk en beleef de natuur als inspiratieplek en maak met je eigen handen een object van natuurlijke materialen. Laat het object opgaan in de natuur.

 

Lees meer: Nature-Art Workshop

Familiedag

Een dag met zijn alle samen. Met ruimte voor iedereen, om te zitten en te genieten of juist om actief te zijn en spelletjes te doen.

Knoest zorgt voor een familiedag met voor elk wat wils.

Lees meer: Familiedag

10685212 10202834113953907 947636596 nKinderfeestje

Wilt u een ander kinderfeestje, waarbij we de natuur in trekken, spelletjes doen en buiten een hoop gaan ontdekken en beleven?

Samen maken we een programma dat bij de kinderen past.

Lees meer: Kinderfeestje

Bedrijfsuitje

Wilt u met uw afdeling, team of bedrijf eens helemaal de natuur induiken?

Wilt u een andere dag, waarbij we buiten zijn, actief en soms juist rustig genieten? Kom naar Knoest om te ontdekken, mee te maken en te beleven.

Lees meer: Bedrijfsuitje